Om oss

Farsund Maraton

Farsund Maraton

Farsund Maraton er ett av Norges vakreste løp som går gjennom et spektakulært natur- og kulturlandskap.

Du kan velge mellom fire ulike distanser; maraton, halvmaraton, mila og halvmila. Alle distansene starter i idylliske Farsund sentrum og fortsetter utover mot Lista. Løpet passer både for mosjonister og den mer konkurranselystne. Traseene er lagt slik at du skal få ditt livs beste løpsopplevelse. I tillegg blir du godt ivaretatt av løypevakter og personer på drikke- og matstasjoner underveis.

Farsund Maraton startet på forsommeren i 2012 da en liten gjeng diskuterte nye aktiviteter som kunne arrangeres i kommunen for å trekke flere folk – turister og besøkende, samt engasjere våre egne innbyggere. En aktivitet som kunne utnytte hele kommunen og vise den flotte naturen vi har. Etter timer med diskusjoner og planlegging var Farsund Maraton “på plass”.

Farsund Idrettslag og Lista Idrettslag påtok seg å være formell eier og arrangør gjennom et samarbeidsprosjekt frem til arrangementet gikk inn i det nyetablerte idrettslaget i kommunen, Farsund og Lista Idrettsklubb (FLIK).

Den store dagen ble 1. juni 2013. Det var totalt 581 påmeldte, fordelt på 47 på helmaraton, 139 på halvmaraton, 179 på 10 km og 216 på barneløpet.

Vi hadde en rekke frivillige som gjorde en fantastisk jobb. Davy Wathne var med som speaker, sammen med Jakob Øyvind Reinertsen, og kastet glans over start og målområdet.

Ikke bare et løp, men en løpsopplevelse!

Kontaktperson

Kontaktperson

Hans Kristian Eilertsen tlf: 91 87 99 50

post@farsundmaraton.no

Spørsmål ved eventuelle problemer med påmelding eller spørsmål vedr faktura og betaling rettes til EQ Timing as.

Spørsmål vedr faktura og betaling fortrinnsvis pr. email:

EQ Timing as
Solvikvegen 15
2843 EINA
Telefon deltakersupport: 611 59 020

support@eqtiming.com
www.eqtiming.no